• your comment
 • Herpes simplex (grekiska: ἕρπης herpēs, "smygande" eller "latent") är en virussjukdom som orsakas av herpes simplex virus. Infektioner kategoriseras baserat från sida kroppen smittad. Munherpes innebär ansikte eller mun. Det kan resultera i små blåsor i grupper som ofta kallas munsår eller feber blåsor eller kan bara orsaka ont i halsen. Genital herpes, ofta helt enkelt kallas herpes, kan ha minimala symtom eller bilda blåsor att bryta öppna och resultera i små sår. Dessa läker oftast över två till fyra veckor. Stickningar eller stickande smärtor kan uppstå innan blåsorna visas. Herpesmedicin som fungerar. Herpes cykler mellan perioder av aktiv sjukdom följs av perioder utan symtom. Det första avsnittet är ofta mer svår och kan vara associerad med feber, huvudvärk, muskelvärk och svullna lymfkörtlar. Över tiden, episoder av aktiv sjukdom minskning av frekvensen och svårighetsgraden. Aandra störningar som orsakas av herpes simplex inkluderar: herpetisk whitlow när det handlar om den fingrar, herpes i ögat, herpesinfektion i hjärnan, och neonatal herpes när det drabbar en nyfödd, bland andra.

  Det finns två typer av herpes simplex virus typ 1 (HSV-1) och typ 2 (HSV-2). HSV-1 orsakar oftare orala infektioner medan HSV-2 mer vanligen orsakar genitala infektioner. De överförs genom direkt kontakt med kroppsvätskor eller lesioner hos en infekterad individ. Överföring kan fortfarande uppstå när symtomen inte är närvarande. Genital herpes är klassad som en sexuellt överförbar infektion. Det kan spridas till ett spädbarn under förlossningen. Efter infektion transporteras virus längs sensoriska nerver till nervcell organ, där de är bosatta livslångt. Orsakerna till återfall kan omfatta: minskad immun funktion, stress och solljus exponering. Muntlig och genital herpes diagnostiseras vanligen baserat på presenterar symtom. Diagnosen kan bekräftas genom virusodling eller upptäcka herpes-DNA i vätska från blåsor. Testning av blod för antikroppar mot viruset kan bekräfta en tidigare infektion men kommer att vara negativ i nya infektioner.

  Den mest effektiva metoden för att undvika infektioner i underlivet är genom att undvika vaginala, oral och anal sex. Kondom minskar risken något. Daglig antiviral medicinering tas av någon som har infektionen kan också minska spridningen. Det finns inga tillgängliga vaccin och när smittade, det finns inget botemedel. Paracetamol (paracetamol) och aktuell lidokain kan användas för att hjälpa med symptom. Behandlingar med antivirala läkemedel såsom aciklovir eller valaciklovir kan minska svårighetsgraden av symtomatiska episoder.

  I världen är antingen HSV-1 eller HSV-2 mellan 60% och 95% hos vuxna. HSV-1 förvärvas vanligen under barndomen. Ökningstakten båda när människor åldras. priser av HSV-1 är mellan 70% och 80% i populationer med låg socioekonomisk status och 40% till 60% i populationer av förbättrade socioekonomiska status. En uppskattningsvis 536 miljoner människor över hela världen (16% av befolkningen) var infekterad med HSV-2 2003 med ökad förvärvsfrekvens bland kvinnor och de i utvecklingsländerna.


  your comment
 • Problem med vikten? Kanske har du funderat på att suga bort lite fett när fettförbränningen inte riktigt fungerar som den ska. Det finns hjälp att få ifall du inte tycker att träningen ger dig det resultat du vill ha.

  Smartlipo, aka Laser Lipo, är ett nytt kosmetiska förfarande stäv borttagning itu grymt. Det liknar klassisk fettsugning, ändock utnyttjar den kraft som alstras från någon laserdiod förut att "smälta" bort späck. Laserfettsugning utförs i någon läkarmottagning nedanför lokalbedövning. Ett futtig medelvärde görs ofta i ett hudveck eller vik, för att krympa några synliga ärr, och en sprutnål sätts in mirakel huden och in i fettdepån. Med traditionell fettsugning, flyttas kanylen fram och tillbaka tills brista fettceller och sugs därnäst med assistans itu vakuum ut. Med Smartlipo används ett laser pro att röja fettcellerna så det finns mindre trauma åt omgivande vävnader och förfarandet är mindre invasiva. Laser främjar samt kollagen expansion mirakel huden som orsakar huden att finnas fortfarande mer tonad och skulpterade. Det stramar total spartanskt åt huden. SmartLipo har visat sig effektivt pro att behandla oönskade grymt i midja, höfter, portal och extern lår. Det är också effektiva stäv att avlägsna späck från lokaliserade områden i som ansiktet och haka.

  Stäv patienter i Snabb Lauderdale-området finns det ett antal kosmetiska kirurger som erbjuder detta förfarande. South Florida mittpunkt pro plastikkirurgi, beläget i Ft. Lauderdale erbjuder kur. Mittpunkt har sett succéartad vård av envisa fettdepåer i specifika områden som skinkor, lår, mage, höfter och knän.

  Dermacare i Hastigt Lauderdale erbjuder samt Smartlipo behandlingar i Ft. Lauderdale-området. Dermacare erbjuder många avancerade medicinska skönhetsbehandlingar och minimalt invasiva kirurgiska ingrepp inklusive Smartlipo. Dr R.G. Stratt är en utav bara ett handfull av läkare i Broward County som är certifierad stäv att praktisera ledstjärna Smartlipo.

  Slutligen erbjuder Strax föryngring Smartlipo från tryta tjänsterum i Lauderhill, Florida. Bums föryngring äger ett state-of-the-typ anläggning som erbjuder ett brett spektrum utav kosmetiska tjänster skräddarsydda stäv att träffas behoven hos sina patienter. De är glada att erbjuda Smartlipo mot patienter i södra Florida.

  Laser lipo behandlingar är ej billiga. Behandlingar kostar mellan $2000-$4,000 torsk gällande behandlingsområde och läkare. Det rekommenderas att du tillfråga en läkare förut mer upplysning. Stäv mer fakta besök Smartlipo läkare i Ft. Lauderdale.


  your comment
 • Proaktiv aknekräm är en av USA mest sålda aknebehandlingar och stöds av en lång rad kändisar som Jennifer Love Hewitt, Vanessa Williams och Jessica Simpson. Det råder ingen tvekan om att celebrity endorsement har hjälpa denna behandling nå denna ledande ställning, men det faktum att behandlingen har några allvarliga medicinska stamtavla också, är en annan import faktor när man bedömer dess framgång. År 1995 beslöt dr Kathy Fields och Dr Katie Rodan, som båda tränade dermatologer från University of Stanford, det fanns ett behov på marknaden för en effektiv, kosmetiskt acceptabel nya akne behandling.

  Denna produkt togs fram som ett koncept för att behandla hela det smittade området av huden, snarare än bara enskilda platser eller finnar. Namnet Proactiv kom eftersom hela idén är att behandla det drabbade området tills akne har gått, och sedan fortsätta att behandla frisk hud för att förhindra akne tillbaka. Detta är vad proaktivt handlar om, att vara proaktiv i att förhindra akne förekommer i första hand - det var en revolution för många akne drabbade. Du kan läsa aktiv akne grädde recensioner över hela Internet och i den publicerade pressen, och när du läser så många recensioner som jag, du snart kommer att inse att dessa recensioner är antingen mycket positiva eller mycket negativ, det finns mycket lite medelväg i dessa recensioner. Anledningen till detta är att granskarna kan göra något annat än rapport om sina egna erfarenheter med medicinering, som snedvrider all objektivitet kan de försöker upprätthålla. Generellt kommer du att läsa en pjäs som säger "Proaktiv akne grädde är den bästa behandlingen någonsin", eller ord om detta, eller alternativt kan du läsa "Proaktiv akne grädde suger och är ett totalt slöseri med pengar". I verkligheten båda dessa citat är rätt och båda har fel. Proaktiv är inte "den bästa behandlingen någonsin", även om det är mycket bra och kommer att fungera mycket bra för många av er, och inte heller "suger och är ett totalt slöseri med pengar", men det finns vissa människor kommer inte att fungera för . Så för att komma tillbaka till den ursprungliga frågan, kommer Proaktiv akne grädde fungerar verkligen för dig? Svaret är ja, nej, kanske - du ser finns det inget sätt att berätta hur bra någon akne medicin kommer att fungera om du inte prova det på din egen hud. Alla patienter är olika, och de alla reagerar olika på de olika behandlingar.

  Allt jag kan säga är att min erfarenhet Proaktiv akne grädde fungerar mycket bra för de flesta patienter som försöker det, om du är en av de olyckliga, misströsta inte, skicka de tomma flaskorna tillbaka med din originalkvitto och ta nytta av deras inga frågor pengarna-tillbaka-garanti.


  1 comment


  Follow this section's article RSS flux
  Follow this section's comments RSS flux